FERMAX lanceert het DUOX PLUS systeem

FERMAX lanceert het DUOX PLUS systeem

22 juni 2020

Hierdoor kunnen we nóg meer bieden aan onze professionele klanten, maar ook aan de eindgebruiker, terwijl de compatibiliteit met reeds geïnstalleerde DUOX producten volledig gegarandeerd blijft.

Wat biedt DUOX PLUS?

  • Meer capaciteit: langere afstanden, hogere werkspanning (24V), een groter aantal antwoordposten per voeding, meer monitoren per verdiep, meer appartementen. DUOX PLUS kan echt élke installatie aan! Hoe complexer de installatie, hoe krachtiger DUOX PLUS.
  • Meer flexibiliteit: betere prestaties, met eender welk soort kabel, en een groter installatiegemak. Bij DUOX PLUS wordt de kost en tijdsduur van de installatie verder gereduceerd, aangezien bij de meeste installaties slechts enkele elementen nodig zijn: buitenpaneel, voeding, binnenposten en 2 lijnadaptoren. Niets extra!
  • Meer technologie: de technologische vooruitgang van het integreren van nieuwe, krachtigere digitale processoren in onze audio/videomodules en monitoren, stelt ons in staat om een optimale audio- en videokwaliteit te hebben op elk punt van de installatie, evenals een unieke functie op de markt van 2-draads technologie: het tweede communicatiekanaal dat 2 gelijktijdige gesprekken (audio en video) van 2 verschillende belpanelen mogelijk maakt bij 2 appartementen van dezelfde blok.
  • Meer functies: samen met DUOX PLUS, brengen we onze nieuwe VEO parlofoon op de markt. Dankzij zijn elegant design, past de VEO parlofoon perfect in elk interieur. De knop om de deur te openen bevindt zich binnen in de telefoon, wat voor meer veiligheid zorgt vooraleer de deur te openen. Verder lanceren we DUOX PLUS samen met een nieuwe camera, met bredere gezichtshoek.
  • Meer connectiviteit: als je een videofoonkit in huis hebt, dan krijg je sowieso de oproep op je smartphone! Vanaf nu zullen alle videokits met DUOX PLUS technologie standaard beschikken over een Wifi monitor, en dit aan dezelfde prijs!

Naast onze producten, staat ook de service die we bieden aan de gebruikers centraal. In de nieuwe versie van onze BLUE app, bieden we snellere communicatie en een nieuw, intuïtiever design van de app. Verder garanderen we altijd maximale veiligheid en privacy voor de gebruikers.

Ontdek de voordelen van DUOX PLUS

Ontdek de DUOX PLUS Catalogus

Utilizamos cookies propias para mejorar tu experiencia de navegación. Haz clic en “Aceptar” para continuar navegando o accede a nuestra política de cookies si deseas configurarlas.