FERMAX wprowadza na rynek swój nowy system DUOX PLUS

29 październik 2020

W dniu dzisiejszym z dumą ogłaszamy wprowadzenie na rynek systemu DUOX PLUS, ewolucję naszego w pełni cyfrowego 2-przewodowego systemu DUOX, który pozwala nam zaoferować znacznie więcej zarówno naszym klientom, jak i końcowym użytkownikom naszych produktów.

Produkty systemu DUOX PLUS są w pełni kompatybilne z już istniejącą instalacją systemu DUOX.

DUOX PLUS oferuje:

• Większe możliwości: większe odległości, wyższe napięcie (24V), więcej monitorów na piętrze, więcej mieszkań. Nie ma instalacji, której nie da się poprowadzić na systemie DUOX PLUS!

• Większą elastyczność: większa dowolność okablowania, prostszy montaż. Dzięki DUOX PLUS koszty i czas instalacji są jeszcze bardziej zredukowane, ponieważ wiele instalacji można wykonać przy użyciu niewielu elementów: panel zewnętrzny, zasilanie, odbiorniki oraz dwa zakończenia linii. Nic więcej!

• Więcej technologii: postęp technologiczny w zakresie integracji nowych, mocniejszych procesorów cyfrowych w naszych wzmacniaczach i monitorach, pozwala na uzyskanie optymalnej jakości audio i wideo w każdym punkcie instalacji. Umożliwia również unikalną funkcję 2-przewodowego systemu na rynku: dwa równoczesne kanały komunikacji audio i wideo w tym samym pionie z dwóch paneli do dwóch mieszkań.

• Więcej funkcji: wraz z DUOX PLUS wprowadzamy nasz nowy UNIFON VEO. Dzięki eleganckiemu projektowi unifony VEO idealnie integrują się z wnętrzem. Przycisk otwierania znajduje się pod słuchawką, zapewniając większe bezpieczeństwo przy otwieraniu drzwi. Oferujemy również nową kamerę z większym kątem widzenia.

• Większą łączność: jeśli masz zestaw wideo, jesteś połączony! Od teraz wszystkie zestawy wideo (1nr, 2nr) DUOX PLUS w standardzie zawierają monitory WiFi w tej samej cenie, zapewniając najlepszą ofertę produktów z przekierowaniem na rynku.

Nasze doświadczenie z łącznością wyraża się nie tylko w produktach, ale również w serwisie, który zapewniamy użytkownikom. W nowej wersji aplikacji BLUE oferujemy szybszą komunikację i bardziej intuicyjny projekt aplikacji, gwarantując jak zawsze maksymalne bezpieczeństwo i prywatność dla użytkowników.

Więcej informacji o DUOX PLUS tutaj
​Pobierz nowy KATALOG DUOX PLUS