Fermax otwiera nowe biuro handlowe w Madrycie

27 wrzesień 2019

Ponad sto osób, w tym klienci, stowarzyszenia i przyjaciele firmy, uczestniczyło w otwarciu nowego biura handlowego FERMAX Madrid w Leganés (Madryt) w dniu 24 września. Przestronna i elegancka 300-metrowa przestrzeń zaprojektowana zgodnie z wizją biznesową Fermax i oparta na współpracy, wzajemnym zaufaniu i bliskości klienta.

Jeremy Palacio, dyrektor naczelny FERMAX, oraz zespół zarządzający, wspierali w akcie otwarcia zespół Fermax Madrid kierowany przez Claudię Torrico. Nowe biuro handlowe zajmie się całym rynkiem hiszpańskiej strefy centralnej w bardziej sprawny sposób dzięki zaletom posiadania tej strategicznej lokalizacji. Ponadto nowe biuro posiada duży obszar szkoleniowy dla swoich klientów.

Jeremy Palacio, Dyrektor naczelny FERMAX w trakcie przemówienia powitalnego i z Miguelem Ángelem Arguelles, Dyrektorem naczelnym FENITEL

W swoim przemówieniu powitalnym Jeremy Palacio podkreślił znaczenie roku 2019 dla firmy, szczególnego roku z powodu 70-tej rocznicy Fermax, i w którym czule wspominał słowa założyciela Fermax, pana Fernanda Maestre Martínez, który niedawno zmarł: "Wielki biznesmen, wielki człowiek, pokorny i bliski, który zawsze angażuje się w budowanie relacji w perspektywie średnio- i długoterminowej, z pracownikami, klientami i dostawcami". Ponadto dyrektor naczelny podkreślił również zdolność firmy do przystosowania się do zmian oraz fakt, że biennale w latach 2020-2021 będą kluczowe dla Fermax, ponieważ firma pracuje nad "zmianą paradygmatu wideodomofonów". Wreszcie, wskazał, że celem otwarcia nowego biura w Madrycie jest zwiększenie wolumenu działalności w centralnej strefie Hiszpanii, co "jesteśmy pewni, że uda nam się to osiągnąć dzięki ambitnemu harmonogramowi wprowadzenia na rynek planowanych produktów i wysokiej jakości klientów w tym obszarze".

Po przemówieniu goście wspólnie z całą ekipą Fermax Madryt i głównej siedziby Fermax w Walencji, cieszyli się koktajlem w uroczystej atmosferze i zabawnym spersonalizowanym photocallem na pamiątkę z tego wydarzenia. Adres nowej siedziby Fermax Madrid to Av. de Manuel Azaña esquina Av. del Conde de Barcelona, 28914 Leganés, Madryt: https://goo.gl/maps/3tUzSNyTDYqXzCLb8

Akt inauguracji nowego biura Fermax w Madrycie i nowa sala szkoleniowa

Inauguracja tej przestrzeni jest dowodem na to, jak firma jest w stanie połączyć uwagę na rynek krajowy, na którym jest niekwestionowanym liderem, z ambitną projekcją międzynarodową, która doprowadziła do osadzenia firmy Fermax na całym świecie, z 7 oddziałami w Belgii, Chinach, Hiszpanii, Francji, Polsce, Wielkiej Brytanii i Singapurze oraz 4 przedstawicielstwami w Kolumbii, Dubaju, Portugalii i Turcji, a także dystrybutorami w ponad 70 krajach.

Chcesz być na bieżąco z nowościami FERMAX? Zapisz się na FERMAX GLOBAL NEWS i odbieraj wiadomości e-mail.