Het Bedrijf

FERMAX

Meer dan 70 jaar geschiedenis...

... staan borg voor ons professionalisme, onze kwaliteit en onze specialisatie in video-intercomsystemen, evenals in toegangscontrolesystemen.

FERMAX

Meer dan 450 mensen

Een hecht team met gemeenschappelijke waarden: het gevoel erbij te horen en zich te identificeren met het bedrijf, integriteit en respect, inzet en teamwork, zowel klant- als resultaatgerichte aanpak, veelzijdigheid en een permanente houding van aanpassing aan verandering, evenals een vastberaden inzet voor gelijkheid, veiligheid, gezondheid, milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

FERMAX

6 internationale dochterondernemingen

Onze 6 filialen zijn gevestigd in Frankrijk, Polen, België, Singapore, China en Engeland.

FERMAX

1 productiecentrum

Gevestigd in ons hoofdkantoor in Valencia (Spanje), met elektronische assemblagelijnen, evenals een mechanische productiefabriek die ons in staat stelt bestellingen te leveren met een snelheid die een benchmark is in onze sector.

FERMAX

12 verkoopkantoren

Wij hebben een netwerk van 8 verkoopkantoren in Spanje, gevestigd in Valencia (hoofdkantoor), Alicante, Barcelona, Bilbao, Madrid, Malaga, Murcia en Santiago de Compostela, die commerciële en technische bijstand verlenen in heel Spanje. Daarnaast hebben we 4 kantoren die ons internationaal vertegenwoordigen, in Portugal, Dubai, Turkije en Colombia.

FERMAX

Meer dan 70 landen

We zijn er trots op dat we uitstekend nationaal vertegenwoordigd zijn, evenals een breed netwerk van internationale distributeurs hebben, waardoor onze producten in meer dan 70 landen beschikbaar zijn.

FERMAX